levo

Galerija

Mi i partneri Proizvodnja Proizvodi Urađeno

Vinplast galerija Vam putem slika i drugih multimedijalnih sadržaja pruža brz i jasan uvid u naše prostorije, proizvode, kao i slike već postavljene stolarije direktno sa lokacija na kojima smo radili. Slike često govore više od reči... garantovan kvalitet i veliko iskustvo su razlog da i Vi budete naši partneri i da se možda i vaše fotografije nađu u našoj galeriji...

Vesti

 • 28.10.2011 09:24
  Vinplast - autorizovan Rehau partner
  Vinplast, kao autorizovan Rehau partner garantuje Vam sigurnost, pouzdanost i kvalitet. Izborom naših proizvoda unećete lepotu, stil i vrhunski kvalitet u Vaš dom. Imamo širok asortiman proizvoda: PVC prozori, vrata, venecijaneri, komarnici, roletne, rolokomarnici. Izaberite ono što Vam odgovara uz vrhunski kvalitet i uslugu!
 • 05.10.2010 13:46
  Počelo postavljanje sajta
  Danas je započelo postavljanje sajta. U narednih nekoliko dana očekuje se da sajt bude kompletno funkcionalan. Nadamo se da će Vam se dopasti!
slika_o_nama1

O nama


Preduzeće Vinplast d.o.o bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom PVC stolarije. Negujući tradiciju vrhunskog kvaliteta Vinplast će kroz svoje proizvode uneti lepotu i toplinu u Vaš dom. Kao zvaničan partner kompanije Rehau, garantujemo vrhunski kvalitet izrade i montaže PVC prozora, vrata, komarnika, venecijanera...

Više o nama...

Da li vam se dopada izgled sajta?

anketa slika
 • Da, veoma!
 • Da
 • Ne
 • Ne, nimalo!

Usluge

rehau logo

Vinplast je zvaničan Rehau partner! Vođeni pouzdanošću i kvalitetom brojni klijenti su se odlučili baš za nas, budite i Vi naš partner...!

desno