levo
Слика о нама

Вести

  • 28.10.2011 09:24
    Винпласт - ауторизован Рехау партнер
    Винпласт, као ауторизован Рехау партнер гарантује Вам сигурност, поузданост и квалитет. Избором наших производа унећете лепоту, стил и врхунски квалитет у Ваш дом. Имамо широк асортиман производа: ПВЦ прозори, врата, венецијанери, комарници, ролетне, ролокомарници. Изаберите оно што Вам одговара уз врхунски квалитет и услугу.
  • 05.10.2010 13:46
    Почело постављање сајта
    Данас је започело постављање сајта. У наредних неколико дана очекује се да сајт буде комплетно функицоналан. Надамо се да ће Вам се допасти!

ВИНПЛАСТ д.о.о
ИСТОРИЈАТ


Винпласт је свој рад започео још децембра 2006. године. Препознајући на тржишту своју шансу пласирањем ПВЦ столарије врхунског квалитета Винпласт постаје ауторизован партнер компаније Рехау и излази пред клијенте са понудом везаном за овог реномираног Немачког произвођача. Успешна сарадња са компанијом Рехау и ознака „званичан Рехау партнер“ прати Винпласт и гарантује клијентима врхунски квалитет и поузданост у изради ПВЦ прозора, врата и осталих производа. Поред сарадње са компанијом Рехау, Винпласт у своје производе уграђује Г-У окове, који дају изузетан квалитет у овом аспекту столарије. Комбинација Рехау – Г-У коју Вам пружа Винпласт гарантује да ћете бити задовољни својом столаријом. Поред израде прозора и врата Винпласт употпуњује свој асортиман и осталим производима и услугама. Тако се поред поменутог нуди и израда и уградња ролетни, комарника, ролокомарника, венецијанера, улазних врата са и без украсног панела, као и комплетно застакљивање терасе.

desno