levo
Производи

ПРОИЗВОДИ

ПВЦ прозори и врата које израђује Винпласт раде се од Рехау профила. Рехау у понуди има следеће профиле:

  • Rehau basic design – економично решење системске дубине 60мм за стандардне захтеве. Основни систем са 3 коморе и системском дубином 60мм прикладан је за примену код стандардних захтева у односу на топлотну изолацију и дизајн.
  • Rehau brilliant design – Систем оријентисан на захтеве дизајна, системске дубине 70мм и 80мм, за луксузну стамбену градњу. Систем Rehau brilliant design је комбинација добре топлотне изолације и атрактивног дизајна. Свеједно да ли се ради о систему системске дубине од 70мм, са 5 ваздушних комора, или дубине од 80мм са 6 комора, систем са належућим дихтунгом увек задовољава стандарде ниске енергетске потрошње. Атрактиван дизајн постигнут је заобљеним или закошеним обликом крила и штокова.
  • Rehau thermo design – Класичан систем системске дубине 60мм. Систем са 4 коморе системске дубине 60мм прикладан је за подручје примене са нижим захтевима у односу на топлотну изолацију. Богат програм профила нуди бројне могућности комбиновања.
  •  

Рехау профили ролетни представљају савремену заштиту за ваш дом. Постављају  се како у староградњи, тако и у новоградњи на прозоре и врата најразличитијих димензија. Ролетне од висококвалитетног материјала улепшавају Ваш дом и пружају заштиту од буке, сунца, ветра и хладноће.

  • Rehau comfort design – Вишенаменске кутије ролетне намењена за староградњу и новоградњу. Систем ролетни Rehau comfort design прикладан је за уградњу на свим прозорима на којима ролетне још нису постављене. Са четири различите величине кутија, модерном техником спајања, могућношћу накнадне уградње комарника, као и могућношћу примене како у староградњи тако и у новоградњи, овај систем оставља изузетан утисак.
 

Улазна врата су огледало сваке куће. Да бисте оставили добар утисак Винпласт нуди проверена решења модерног и класичног дизајна. Улазна врата и прозори заокружују изглед и вредност Вашег објекта.

 

Винпалст Вам нуди квалитетне алуминијумске венецијанере у жељеним димензијама и са широком лепезом боја које можете изабрати.

 

У нашој понуди је и услуга застакљивања терасе поменутим производима. Квалитет и лепота којим ћете се поносити су на нашој страни.

ПРОИЗВОДИ


desno