DODATNA OPREMA

KOMARNICI

Američki komarnici

Američki komarnici predstavljaju rešenje kod kojeg je komarnik ceo pričvršćen za ram. Američki komarnik je najpraktičnije i najekonomičnije rešenje komarnika za ulazna vrata i za balkonska vrata. Montira se sa spoljne strane ulaznih ili balkonskih vrata. I otvaranje je spoljno. Izrađuje se od aluminijuma i sastoji se od kvalitetnih šarki, kvalitetne fiberglas mrežice, magneta celom visinom komarnika koji čvrsto drži krilo komarnika u zatvorenom položaju čime se izbegavaju nekvalitetna i nepouzdana rešenja u vidu žabica, zakački, itd. Postavlja se mehanizam za automatsko zatvaranje u vidu ˝napete˝ šarke koja sadrži oprugu u sebi.

KOMARNICI

Plisirani komarnici

U vrelim letnjim danima, prilikom izlaska na terasu ili balkon, često ostavljamo za sobom otvorena vrata, ostavljajući pri tom mogućnost komarcima i drugim insektima da uđu u naš dom. Mnogo pogodnije sredstvo za odbranu od ovih neželjenih gostiju, u odnosu na razne hemijske preparate, jesu komarnici. Posebno izdvajamo plise komarnike, koji su namenjeni balkonskim i ulaznim vratima. Oni nam omogućavaju da ne zatvaramo vrata za sobom i na taj način dozvolimo ulazak svežeg vazduha u prijatnim letnjim večerima, a da pri tom budemo zaštićeni od raznih insekata.

KOMARNICI

Rolo komarnici

Zaštita od insekata se nameće kao nužnost tokom letnjih toplih večeri, kada se sa paljenjem svetla u domovima sjuri veliki broj ovih dosadnih napasti. Pored hemijskih sredstava koje možete naći u cilju zaštite, mnogo bezbednije za vašu porodicu jesu komarnici koji ujedno obezbeđuju potpunu zaštitu od insekata.

ROLETNE

Rehau pvc roletna

REHAU roletne su izrađene od PVC-a I ugrađuju se prilikom proizvodnje prozora.
REHAU komarnik je rolo komarnik koji je ugrađen u kutiju roletne.

Ugrađuje se uz prozor
 
Rehau skriveni komarnici
 

REHAU skriveni komarnici se ugrađuju uz REHAU roletnu. Njihova mrežica stoji u kutiji roletne i kao takva nije primetna na unutrašnjoj i na spoljašnjoj strani prozora. Oni se podižu pomoću nategnute opruge, a spuštaju ručno. Mrežica može da izdrži velike toplote i hladnoće. Laka je za održavanje kao i svaki REHAU proizvod.

ROLETNE

Aluminijumska roletna sa aluminijumskim lamelama

Štednja energije je prioritet savremenog sveta, pa upravo iz tog razloga aluminijumske termo roletne nalaze svoju široku primenu. Toplotna izolacija istovremeno znači i snižene račune za električnu energiju, kao i optimalnu temperaturu prostora u kome živimo ili radimo.OKAPNICE

Aluminijumske okapnice sa plastičnim završetcima.

Okapnice su idealno rešenje odvođenja kišnice sa vašeg prozora. One su napravljene od aluminijuma koji je plastificiran i otporne su na atmosferske uticaje. Ugrađuje se sa spoljašnje strane. Na krajevima okapnica postavljaju se plastične kape koje onemogućavaju vodi da ide u uglovima između fasadnog zida i okapnice.

VENECIJANERI

Venecijaneri

Venecijaneri i dalje predstavljaju jedan od najefikasnijih načina zaštite od sunčevih zraka. Sa svojim jednostavnim mehanizmom koji poseduju, lako se reguliše količina svetlosti koja će ući u prostoriju gde se oni nalaze. Iako mnogi smatraju da su venecijaneri prevaziđeni, i da ima dosta modernijih načina zaštite, oni se i dalje masovno upotrebljavaju, pre svega zbog svoje praktičnosti.

AUTOMATI ZA ZATVARANJE VRATA

GU automati

Ovakvi automati su idealni za prostorije gde se često ulazi i izlazi, ili ukoliko je neophodno da vrata budu poluotvorena ili otvorena. Podešavanje i instaliranje je jednostavno, a automate odlikuje takođe i velika izdržljivost.

MOTORIZOVANE ROLETNE

Motorizovane roletne

Da biste na lak i jednostavan način kontrolisali koliko svetlosti želite u prostoriji, idealno rešenje je ugradnja motorizovanih roletni. Zahvaljujući njima, takođe utičete na zagrevanje i hlađenje objekta. Lakoća upotrebe i dugovečnost motorizovanih roletni, preporučuje ih kao vaš prvi izbor kod opremanja doma ili poslovnog prostora.

GARANTUJEMO VRHUNSKI KVALITET IZRADE I MONTAŽE


Vinplast d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije, kao i roletni, venicijanera itd. Proizvodnja stolarije se nalazi u Resniku u ulici Negotinska 7. Iskustvo u proizvodnji stolarije kao i najkvalitetniji nemački materijali koji se koriste garantuju najbolji kvalitet koji se može dobiti u Srbiji.

Facebook

Statistika

0069288
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
17
34
116
301
818
1686
69288