DODATNA OPREMA

KOMARNICI

Američki komarnici

Američki komarnici predstavljaju rešenje kod kojeg je komarnik ceo pričvršćen za ram. Američki komarnik je najpraktičnije i najekonomičnije rešenje komarnika za ulazna vrata i za balkonska vrata. Montira se sa spoljne strane ulaznih ili balkonskih vrata. I otvaranje je spoljno. Izrađuje se od aluminijuma i sastoji se od kvalitetnih šarki, kvalitetne fiberglas mrežice, magneta celom visinom komarnika koji čvrsto drži krilo komarnika u zatvorenom položaju čime se izbegavaju nekvalitetna i nepouzdana rešenja u vidu žabica, zakački, itd. Postavlja se mehanizam za automatsko zatvaranje u vidu ˝napete˝ šarke koja sadrži oprugu u sebi.

KOMARNICI

Plisirani komarnici

U vrelim letnjim danima, prilikom izlaska na terasu ili balkon, često ostavljamo za sobom otvorena vrata, ostavljajući pri tom mogućnost komarcima i drugim insektima da uđu u naš dom. Mnogo pogodnije sredstvo za odbranu od ovih neželjenih gostiju, u odnosu na razne hemijske preparate, jesu komarnici. Posebno izdvajamo plise komarnike, koji su namenjeni balkonskim i ulaznim vratima. Oni nam omogućavaju da ne zatvaramo vrata za sobom i na taj način dozvolimo ulazak svežeg vazduha u prijatnim letnjim večerima, a da pri tom budemo zaštićeni od raznih insekata.

KOMARNICI

Rolo komarnici

Zaštita od insekata se nameće kao nužnost tokom letnjih toplih večeri, kada se sa paljenjem svetla u domovima sjuri veliki broj ovih dosadnih napasti. Pored hemijskih sredstava koje možete naći u cilju zaštite, mnogo bezbednije za vašu porodicu jesu komarnici koji ujedno obezbeđuju potpunu zaštitu od insekata.

ROLETNE

Rehau pvc roletna

REHAU roletne su izrađene od PVC-a I ugrađuju se prilikom proizvodnje prozora.
REHAU komarnik je rolo komarnik koji je ugrađen u kutiju roletne.

Ugrađuje se uz prozor
 
Rehau skriveni komarnici
 

REHAU skriveni komarnici se ugrađuju uz REHAU roletnu. Njihova mrežica stoji u kutiji roletne i kao takva nije primetna na unutrašnjoj i na spoljašnjoj strani prozora. Oni se podižu pomoću nategnute opruge, a spuštaju ručno. Mrežica može da izdrži velike toplote i hladnoće. Laka je za održavanje kao i svaki REHAU proizvod.

ROLETNE

Aluminijumska roletna sa aluminijumskim lamelama

Aluminijumska unutrašnja termo roletna se ugrađuje prilikom proizvodnje prozora. Aluminijumska spolja roletna se može naknadno postaviti na već ugrađeni prozor.

OKAPNICE

Aluminijumske okapnice sa plastičnim završetcima.

Okapnice su idealno rešenje odvođenja kišnice sa vašeg prozora. One su napravljene od aluminijuma koji je plastificiran i otporne su na atmosferske uticaje. Ugrađuje se sa spoljašnje strane. Na krajevima okapnica postavljaju se plastične kape koje onemogućavaju vodi da ide u uglovima između fasadnog zida i okapnice.

VENECIJANERI

Venecijaneri

Venecijaneri i dalje predstavljaju jedan od najefikasnijih načina zaštite od sunčevih zraka. Sa svojim jednostavnim mehanizmom koji poseduju, lako se reguliše količina svetlosti koja će ući u prostoriju gde se oni nalaze. Iako mnogi smatraju da su venecijaneri prevaziđeni, i da ima dosta modernijih načina zaštite, oni se i dalje masovno upotrebljavaju, pre svega zbog svoje praktičnosti.

AUTOMATI ZA ZATVARANJE VRATA

GU automati

Upotrebljavaju se kod ulaznih vrata u lokale i zgrade.

MOTORIZOVANE ROLETNE

Motorizovane roletne

Roletne koje rade pomoću daljinskog upravljača ili zidnog prekidača

GARANTUJEMO VRHUNSKI KVALITET IZRADE I MONTAŽE


Vinplast d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije, kao i roletni, venicijanera itd. Proizvodnja stolarije se nalazi u Resniku u ulici Negotinska 7. Iskustvo u proizvodnji stolarije kao i najkvalitetniji nemački materijali koji se koriste garantuju najbolji kvalitet koji se može dobiti u Srbiji.

Facebook

Statistika

0063542
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
55
51
376
340
955
1518
63542

Vreme

Cannot get Belgrade location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.