PVC

Ulaganje u kupovinu i ugradnju PVC stolarije je investicija za budućnost. Razlozi za to su: dugovečnost, jer je PVC materijal veoma kvalitetan; toplotna i zvučna izolacija – prozori i vrata izrađeni od PVC-a izuzetno dobro dihtuju, sprečavajući da hladan vazduh prodire iz spoljne sredine, dok će buka takođe biti skoro pa nečujna; jednostavnost i lakoća održavanja – dovoljno je prebrisati stolariju vlažnom krpom, i nemate nikakvu potrebu da premazujete zaštitnim sredstvima, da lakirate, farbate i sve ostalo što ste činili sa stolarijom od drveta.

PVC stolarija može samu sebe otplatiti kroz izvestan broj godina i to tako što štedi energiju, pa će vaši računi za struju biti u određenoj meri umanjeni. Osim toga, nećete trošiti novac na spomenuta sredstva za održavanje.

Zbog svega navedenog, kupovina nove stolarije prava je odluka kada je u pitanju moderno i kvalitetno opremanje domaćinstva.

GARANTUJEMO VRHUNSKI KVALITET IZRADE I MONTAŽE

Proizvodnja alu stolarije beograd rakovica
Vinplast d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i aluminijumske stolarije, kao i roletni, venicijanera itd. Proizvodnja stolarije se nalazi u Resniku u ulici Negotinska 7. Iskustvo u proizvodnji stolarije kao i najkvalitetniji nemački materijali koji se koriste garantuju najbolji kvalitet koji se može dobiti u Srbiji.

Facebook

Statistika

0124828
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
17
67
81
508
2081
2348
124828